Wil jij tegen de zomer stralen in je nieuwe bikini aan het strand? Dan zijn de groepslessen iets voor u!!
Nu is het moment: Go for it!
Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.
De coaches van Bodyline kennen dit probleem maar al te goed. Met hun jarenlange kennis en ervaring hebben zij verschillende programmas ontwikkeld, die makkelijk vol te houden zijn en prachtige resultaten bieden in centimeter verlies, die je motivatie zeker goed doet.
Wilt u gewoon terug fitter worden, een strakker lichaam krijgen of gewoon terug meer bewegen? Dan kan u ook bij ons terrecht!
Nu zijn er ook onze intensieve groepslessen voor mensen die tijdens de week wat minder tijd hebben of net dat tikkeltje meer pit, choaching en motiviatie nodig hebben.
Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact en intensieve begeleiding is wat ik je te bieden heb tijdens de groepslessen!
Kom meesporten op zaterdag of zondag van 9u-10u of van 10u15-11u15 en geniet, zweet en lach tijdens het uurtje intensief sporten in onze warmte cabines. Oefeningen voor buik, benen, billen, armen,... alles komt aan bod.
Met zen allen samen oefeningen doen op muziek het heeft je een extra boost om door te bijten! Kom in actie voor een maatje minder, meer energie en een gezond 2019! Like onze pagina en kom mee sporten op zaterdag en zondag ochtend!
Ook geschikt voor mensen met rug en nekproblemen!
Heeft u nog vragen over de groepslessen of over de datums waarop de groepslessen doorgaan? Aarzel dan niet en neem contact op via onze facebookpagina of via het telefoonnummer vermeld op onderstaande affiche, hopelijk tot dan!
Go for it!